Wellis spa’s, dé energiezuinige spa’s bij uitstek

Energiezuinige spa's van Wellis
  • Spa's

Als je van plan bent een nieuwe jacuzzi of spa aan te schaffen, is een Wellis spa altijd een goed idee. Want naast mooi, comfortabel en ergonomisch zijn deze spa’s ook nog eens enorm energie-efficiënt. Door constante innovaties in hun high-tech fabriek in Hongarije vormen ze dé referentie op gebied van jacuzzi’s en energiezuinige spa’s.

Waarom zijn de Wellis spa’s zo energiezuinig?

Eco-pompen

Wellis maakt gebruik van eco-pompen die ongeveer 40% minder verbruiken dan de typische circulatiepompen. Zo gebruiken ze de W-EC circulatiepompen, wat de absolute top is in dit segment. Deze pompen zijn heel sterk, stil en enorm zuinig. Het resultaat? Het filteren van jouw spa kost bijna de helft minder dan met een gewone circulatiepomp.  

Reflective Thermal Barrier isolatie

Door gebruik te maken van een zeer effectieve isolatie, wordt jouw Wellis spa een heel zuinige spa. Deze RTB isolatie gebruikt de thermische winst van de spa. De koude van buiten wordt effectief buiten gehouden en de warmte blijft binnen. Zo gaat het water veel minder snel afkoelen.

Innovatie, modernisering en investering

De Wellis spa’s worden geproduceerd in een high-tech fabriek in Hongarije. Hier is men constant op zoek naar oplossingen en innovaties rond energiezuinig presteren en het gebruik van duurzame materialen. Wellis is hierdoor de voorloper op gebied van innovatie en energiezuinigheid.

Conclusie: energie-efficiënte spa’s

Elke spa wordt met oog voor detail en met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd. Dit zorgt voor verbluffende resultaten en enorme energiezuinige spa’s. Wellis spa’s worden dan ook wereldwijd geprezen voor hun energie-efficiëntie.

En dan spreken we nog niet over alle extra functies die de Wellis spa’s te bieden hebben… Genieten!

Meer weten? Bezoek de website van Wellis of kom langs in onze showroom op de Turnhoutsebaan 171 in Dessel!